Tvořivé duše - KRAFTÍTKO

Slovíčko "kraftit" nedávno začal používat můj nejstarší syn díky hře minecraft. :) Už tedy vím, že kraftit znamená TVOŘIT. A přesně o to jde další "tvořivé duši" v mém rozhovoru. Petra Štěpánková totiž díky svým výrobkům pomáhá užít si radost z tvorby mnoha dalším dětem, rodičům, učitelům...

 

Peti, jak ses vlastně ke tvoření dostala? Lákalo tě odmalička?

Neustálá touha něco tvořit mě provázela od útlého věku. Můj dětský svět byl plný barevných papírů, lepidel, nůžek, korálků, látek a drátků. Moje představy se měnily v krásné věci a já si užívala každý okamžik strávený tvořením. Jako mladá jsem s nadšením listovala knihami
plnými nápadů, navštěvovala výtvarné a keramické kroužky.

 

Když jsem se stala maminkou, moje dovednosti se rozrostly o šití, háčkování a pečení domácích sušenek a perníčků. S dětmi si doma hodně hrajeme, tvoříme a vyrábíme... a tak s hraním začaly přibývat i nové nápady na výrobu pomůcek a drobností na 3D tiskárnách.

 

 

 

 

Vidím, že jsi plně multifunkční žena, co ráda zkusí vše. Dokonce i vytvoření e-shopu a rozjetí vlastního podnikání ses nezalekla.

Ano,  před několika lety jsem na rodičovské založila eshop Kraftítko, kde nabízím 3D kreativní pomůcky na tvoření. Od otisků, razítek, vykrajovátek, různých speciálních pomůcek do keramiky, až po dílky pro dřevěné vláčkodráhy, díly pro activity board, vychytávky pro deskové hry a tiskneme i na zakázku.

 

 

 

 

Tvoje výrobky jsou super, líbí se mi to různorodé využití tiskátek, vykrajovátek a válečků - od plastelíny, fima, keramiky až po těsto na perníčky :) Jsem také nadšená, žes věnovala odměnu do naší květnové soutěže - parádní sadu vesmírných vykrajovátek! Pokud nevyhrajete a přesto si budete chtít užít vesmírné pečení nebo tvoření, najdete vykrajovátka na kraftítku tady.

 

 

 

 

Prozraď nám ještě, kde kromě e-shopu www.kraftitko.cz můžeme tvoje výrobky najít?

Přes rok mě můžete najít na živých akcích v Ostravě - letos poprvé na Sdílko Poruba, Maker
faire v Ostravě, Kreativ Ostrava a pomáhám na kreativních akcích, kde si děti mohou tvořit z
kraftítek drobné dárečky ze samotvrdnoucí hmoty.
Ať už tvoříte doma, ve školce, škole, keramickém kroužku, charitativní dílně nebo chráněné
dílně – všude tam, kde je potřeba probudit touhu po tvoření. S Kraftítky je tvoření snadné a
můžete si vytvořit originální předměty, dekorace a dárky.

FB: https://www.facebook.com/kraftitko

 

Peti, díky moc za rozhovor i odměnu do soutěže a přeji neutuchající inspiraci a spoustu spokojených tvořivých zákazníků!